(geen artikelen) - € 0,00

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

Search Site

Veel gestelde vragen.

Veel gestelde vragen.

Is het wel veilig, blijft de vaculop wel vacuüm?
Een volmondig JA !
De vaculop is oersterk en zal niet makkelijk scheuren of opengaan.
De vaculop is daar uitgebreid op getest.
Mits de gebruiksaanwijzing goed wordt opgevolgd en er niet moedwillig schade wordt toegebracht, is de vaculop een veilige manier van vacuüm verzenden.

Kom het artikel er niet gekreukeld en verfomfaaid uit?
NEE, Als de vaculop wordt opengeknipt, dan komt er weer lucht bij en krijgt het artikel zijn oorspronkelijke vorm weer terug.

Kan het met iedere stofzuiger en hoe warm moet het strijkijzer staan?
Het strijkijzer zet je op de stand voor bijvoorbeeld katoenstrijken. Iedere stofzuiger voldoet waarvan de borstel is af te koppelen. Als de stofzuigermond maar niet groter is dan 5 cm doorsnee, anders zal deze buiten het ventiel vallen.

Hoe lang ben ik er mee bezig?
Vanaf het moment dat de stofzuiger en strijkijzer zijn klaargezet, kost het je ongeveer 1 tot 2 minuten om de vaculop te vullen, dicht te sealen en af te sluiten. We adviseren je om de eerste vaculop als oefening te beschouwen. Je zult merken dat de volgende sneller gaan.

Brievenbuspost versus pakketpost
Een gewone brief is niet via het volgsysteem van PostNL te volgen. Maar het blijft nog steeds een heel klein risico dat een brief kwijtraakt volgens PostNL. Citaat PostNL: “Uit de meest recente gegevens blijkt dat gemiddeld 95% van de post die u voor de buslichting op de bus doet daadwerkelijk de volgende werkdag wordt bezorgd. 99,8% van alle post komt op het juiste adres aan”.

Waarom zijn de maten van de vaculop groter dan de maximale briefpostmaten?
De vaculop is bewust van groter gehouden dan de maximale maten die PostNL stelt aan brievenbuspost. Het wordt zo wat makkelijker om een artikel erin te schuiven. Na het vacuüm maken, sluit het overgebleven gedeelte van de zak zich om het artikel heen. Het niet gevuld deel wordt mee gevouwen in een envelop. Kies voor een envelop met een zijvouw of plastic enveloppen. De hoogte, breedte en lengte van het (opgevouwen) artikel bepalen uiteindelijk of de envelop door de brievenbus past.