(geen artikelen) - € 0,00

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

Search Site

Hoe werkt de vaculop.

Hoe werkt de vaculop.

De vaculop biedt een unieke oplossing om kleding, wol, pluche en ander textiel vacuüm te verzenden. Het pakket wordt tot 70% platter en daardoor kan het in veel gevallen wél door de brievenbus. U bespaart hierdoor op verzendkosten!

Het vacuüm verzenden van textiel heeft als éxtra voordeel dat het artikel netjes, droog en onbeschadigd aankomt. De vaculop biedt optimale bescherming tegen vocht en andere schadelijke invloeden tijdens transport en is absoluut veilig. Blijft gegarandeerd 100% vacuüm tijdens verzending.

Ook de ontvanger zal verrast zijn hoe netjes het artikel uit de vaculop komt. Verstuur en ontvang wanneer u dat wilt. U hoeft geen pakketten meer af te geven bij een Postnl afgiftepunt. De ontvanger zal blij zijn dat er niemand meer hoeft thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen.

De vaculop is een 100% luchtdichte zak met een ventiel. Doordat lucht uit de zak gezogen wordt, krimpt het volume met zo’n 70%. Dit leidt tot zendingen die dan plat genoeg zijn om als brievenbuspost te verzenden.


Hoe werkt het?
U heeft nodig: een strijkijzer en een stofzuiger

De vaculop sluit je door deze dicht te sealen met een strijkijzer. Op de vaculop zit een plat ventiel waarop de stofzuigerslang gezet wordt. Binnen 1 minuut zuig je de lucht uit de zak en voelt de inhoud hard aan. De bijgeleverde luchtdichte zegel plak je op het ventiel en zo houdt de vaculop zijn vacuüm.

Bij het ontwerp is rekening gehouden met genoeg ruimte om het vullen te vergemakkelijken. De vaculop lijkt te groot, maar door het vacumeren krimpt de zak om het artikel heen. Wordt de zak gevuld tot aan de vullijn, dan blijven de buitenmaten van de zak precies zo groot dat het in een envelop past die voldoet aan de maximale eisen die PostNL stelt aan brievenbuspost. De buitenmaten zijn 50 cm lang en 30 cm breed inclusief zijnaden en sealstrook. Na het vacumeren zal de vaculop om het artikel heen krimpen en de juist afmetingen krijgen. De sealstrook vouw je om en de zijnaden zullen mee vouwen bij het vullen van de envelop.

De inhoud blijft, doordat het vacuüm verpakt is, optimaal beschermd tegen schadelijke invloeden zoals vocht, geurtjes, kreuken etc.. Ook de kleding blijft netjes in vorm. Kledingstukken hoeven niet meer in een envelop gepropt te worden. U schuift ze netjes opgevouwen in een vaculop en deze opgevouwen vorm blijft helemaal intact tijdens het vacumeren.

De vaculop is eenvoudig weer te openen door de zak open te knippen langs de vullijn. Het is mogelijk de vaculop nog een keer te gebruiken, u verliest echter wel elke keer een stukje lengte doordat het gestreken gedeelte afgeknipt wordt.

Voor brievenbuspost hoef je niet naar een postloket. Ook hoef je er niet voor thuis te blijven om het poststuk op te wachten. Met gebruik van de vaculop belanden dus meer pakketjes gewoon in de brievenbus. Lekker makkelijk!

Alle voordelen op de rij:
– besparing op verzendkosten;
– netjes en beschermd verzenden;
– versturen en ontvangen waar en wanneer jij dat wilt.